Containertyper

Der findes mange forskellige containere. Her på siden finder du et udvalg af containertyperne.

 

Standardcontainere

Standardcontainere findes i mange forskellige størrelser som 6, 10, 20 og 40 fods. En 20 fods container er ca. 6 meter lang, 10 fods er halvdelen og 40 fods er dobbelt så lang.

 

Isolerede containere

De isolerede containere er typisk 20 fod, men du kan godt finde både 10 fods og 40 fods isolerede containere på det danske containermarked.

 

Flyttecontainer

En flyttecontainer er en pæn og ren container som du kan bruge i forbindelse med en flytning. Flyttecontaineren bliver leveret ved frafltyningsadressen, hvor det så er muligt at pakke alle sine ting ud i ro og mag. I stedet for at man skal løfte alle møbler og andet indbo på en dag, kan arbejdet fordeles over flere dage. Når containeren er fyldt, flyttes den til den nye adresse, hvor man igen kan pakke tingene ud i det tempo som passer. Se evt mere her.

 

Kølecontainere

Kølecontainere kaldes også for Køle-/Frysecontainere, da de både kan indstilles til at køle og til at fryse. Disse containere kan anvendes til alt fra opbevaring af planter og fødevarer til opbevaring af minkskind mm.

 

Fyrværkericontainere

Containere til opbevaring af fyrværkeri er specialindrettede containere med sprinkleranlæg, gitter og lås. Der er strenge krav til opbevaring af fyrværkeri og derfor udvikles der disse specielle containere. Se evt. mere her.

 

Værktøjs- og Materialecontainere

Containere til opbevaring af værktøj, materialer og maskiner på byggepladser kaldes for værktøjscontainere og materialecontainere. De leveres typisk med en solid containerlås samt byggepladshegn for ekstra sikkerhed. Se evt. mere her.